Újra bringás reggeli szeptember 20-án

A Magyar Kerékpárosklub önkénteseivel, területi szervezeteivel és partnereivel közösen az egész országban reggelivel és néhol uzsonnával várja a biciklivel közlekedőket. Egyre többen választjátok ezt az egyszerű, olcsó és gyors közlekedési eszközt munkába, iskolába, egyetemre menet, ők pedig szeretnénk megvendégelni Titeket.

A kínált ételek és italok helyszínenként eltérőek lesznek és a készlet erejéig tartanak. Sok helyen pékáruval, üdítővel és trudival is megkínálják a kerékpárosokat, de akad, ahol kávé vagy tea is lesz. Az viszont biztos, hogy bárhol is csatlakoztok az eseményhez, jó hangulat és bringás társaság vár rátok! A rendezvény ingyenes, de támogatást elfogadnak

A program nem jöhetne létre az önkénteseik részvétele, valamint partnereik és támogatóik nélkül. Köszönik, hogy idén is segítenek megvalósítani a bringás reggelit és több mint 10.000 bringázónak kínálhatnak finomságokat!
Több helyen a Decathlon Magyarország szerelőitől kérhettek bringás gyors szervizt.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

NextGEN Public Uploader by WebDevStudios